Bo

Vill du bo i Kristinehamn med din husbil eller husvagn?
Här finns alla våra ställplatser för att övernatta.

 

 

Baggerud Camping & Fiske är en liten lugn familjecamping vid Vänerns strand, ca 23 km söder om Kristinehamn. Här finns både klippbad och sandstrand. Det finns ca 100 platser för husvagnar, husbilar och tält där de flesta har eluttag. I anslutning till campingen finns servicehus med toa, dusch, disk och tvättmöjligheter.

Baggeruds Camping

Baggerud, 681 93 Kristinehamn

Tel: 0551-400 29

E-post:info@baggerud.se
Webbplats: http://baggerud.se/

 


 

 

Här finns fina campingmöjligheter för husbil, husvagn, och tält. Tillgång till el, dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare. Avgift 100 kr/dygn.

Golfvecka på Kristinehamns GK Måndag 24/7- 29/7! En vecka med golftävlingar, god mat och underhållning. GJ`s kök laddar en grillbuffè med olika teman och trubadurer står för underhållningen. Mycket välkomna även icke golfare!

 

Kristinehamns GK

Ämbetsägorna, 681 94 Kristinehamn

Tel: 0550 – 823 10

E-post: kansli@kristinehamnsgk.se
Webbplats: http://kristinehamnsgk.se/

 

 

 


 

 

Gästhamnen med ställplats ligger vid Vänern, ca 700 meter från Kristinehamns centrum. Den är klassificerad och auktioriserad av Gästhamnsguiden AB i samverkan med Riksföreningen Gästhamnar i Sverige och Svenska Kryssarklubben.

Här finns både båtplatser och ställplatser för husbilar. Vi har även minigolf, glasscafé m.m och ordnar evenemang.

Kristinehamns Gästhamn

Hamnvägen 9, 681 30 Kristinehamn

Tel: 070 – 58 82 827

E-post: reception@kristinehamnsgasthamn.se
Webbplats: http://kristinehamnsgasthamn.se/

 


 

 

 

 

På Herrgårdscampingen finner du en trivsam camping för husbilar, husvagnar och tält för ett bekvämt, modernt och barnvänligt semesterboende.

Herrgårdscampingen ligger vackert belägen vid Vänerns strand och ett stenkast från Kristinehamns vackra skärgård. Denna fyrstjärniga camping erbjuder omkring 200 tomter, 80-100 kvm stora, nästan alla med elanslutning och de flesta med utsikt mot vattnet. Det finns två servicehus belägna på varsin sida om anläggningen. Den intilliggande herrgården och herrgårdsparken kan hyras för fest och arrangemang.

Herrgårdscampingen arrangerar aktiviteter för barn och deras familjer varje dag under sommaren och alla barn kan bli gratis medlemmar i campingens egna Kids Club. Det finns även flera lekplatser, en äventyrsgolf och ytor både för fotboll, basket, tennis och beachvolleyboll.

 

Kristinehamns Herrgårdscamping

Presterudsallén 2, 681 52 Kristinehamn

Tel: 0550 102 80

E-post: kristinehamn@sommarvik.se
Webbplats: http://www.herrgardsliv.se/

 


 

 

Kristinehamn Arena

Arenavägen 3, 681 54 Kristinehamn

Tel: 0550-13130

E-post: tomas.olsson@kunskapsporten.nu
Webbplats: http://kristinehamnarena.se/