Serva

 

 

Välkommen till vår verkstad!

Vi utför service och reparationer, skade- och försäkringsärenden, installationer och garantijobb. Inte nog med detta så är vi även ackrediterade garantiombud för följande fabrikat:
Fiat, Knaus, Weinsberg, CI, Rollerteam, Wilk, Tabbert, T@B, Morelo, Alde, Truma, Dometic, Thetford

 

Kristinehamns Fritidsservice

Gesällgatan 6, 681 42 Kristinehamn

Tel: 0550 – 104 50

E-post: verkstad@bergholm.com
Webbplats: http://kristinehamnsfritidsservice.se/

 

 


 

 

 

På vår moderna verkstad i Kristinehamn utför vi alla slags verkstadsarbeten. Oavsett om det gäller enklare service av husbilen eller omfattande reparation av husvagnen, vi ser till att ditt fordon får rätt behandling, alltid professionellt och snabbt utfört!

Vi är en auktoriserad verkstad för  Cabby, Kabe, Adria, Weinsberg, Knaus och Polar. Givetvis utför vi även olika jobb åt den privata marknaden på alla typer av husvagnar och husbilar. Kontakta oss för mer information.

 

Grahn’s Husvagnsservice

Bodalsvägen 4, 681 43 Kristinehamn

Tel: 0550-146 20

E-post: kontakt@grahnshusvagnsservice.se
Webbplats: http://grahnshusvagnsservice.se/

 

 


 

 

 

Fändriks Fordonsteknik AB bildades 2014. Vi är belägna på Drevstad Industriområde i Kristinehamn och sedan oktober 2018 finns vi även i Karlskoga, (MECA verkstaden vid Ekeby/OKQ8 korset, se hemsidan för mer info).

Visionen är att skapa effektiva lösningar som bidrar till ett väl utfört arbete och nöjda kunder! Vi vänder sig både till företag och privatpersoner och affärsidén är att utveckla, tillverka, reparera och underhålla. Kontakta oss för mer information.

 

MECA- Fändriks Fordonsteknik AB

Hantverkarg. 6, 681 42 Kristinehamn

Tel: 0550-69 29 50

E-post: fandriksfordonsteknik@outlook.com
Webbplats: https://fandriksfordonsteknik.se/