Köpa/hyra

husbilslandet

 

 

 

Husbilslandet är en auktoriserad återförsäljare av några av husbilsmarknadens främsta märken. Hos oss hittar du nya och begagnade husbilar samt husvagnar för alla sorters resor till mycket förmånliga priser. För oss är det självklart att gå in helhjärtat för varje kund och se till att du kör hem i husbilen som tar din semester till nästa nivå. Vi finns tillgängliga för att svara på frågor och ge service i vår toppverkstad. Vår helhetslösning ger dig trygghet innan, under och efter köp. Det är så Husbilslandet sticker ut i mängden.

Husbilslandet

Bäckhems Gård, 681 91 Kristinehamn

Tel: 0550-293 85
E-post: info@husbilslandet.com
Webbplats: http://husbilslandet.com/

 


 

Återförsäljare för Solifer husbilar, Polar, Knaus, Weinsberg och T@b -husvagnar. Nya samt begagnade husbilar och husvagnar.
Hos oss finns husvagnen eller husbilen för dig, både nytt och begagnat. Nya fordon finns utställda inomhus. Vi har alltid ett fräscht begagnat lager. Välsorterad tillbehör och reservdelsbutik. Stora på Cabby reservdelar!
Även reservdelar och tillbehör på webben.

Se även vår hemsida för aktuell information och öppettider!

JG’s Husvagnar

Bodalsvägen 8, 681 43 Kristinehamn

Tel: 0550-131 13
E-post:info@jgshusvagnar.se
Webbplats: https://jgshusvagnar.se/


 

 

Nordic Husbilar tillverkar handbyggda husbilar för året-runt-bruk för privatpersoner och specialbilar för företag och myndigheter.

I hjärtat av Värmland och intill vackra Vänerns kust hittar ni oss med tillverkning på plats, tillbehörsbutik och utställning!
Är du nyfiken på tillverkning så bokar vi in en fabriksvisning. Varmt välkommen till oss!

Nordic Husbilar

Hantverkargatan 10, 681 42 Kristinehamn
Tel: 0550-834 34

 

Bergholm är ett företag som importerar husvagnar och husbilar från några av de absolut största märkena inom branschen och har ett stort flertal återförsäljare knutna till sig över hela landet. Företaget har sin plats i Kristinehamn där de även förfogar över ett stort reservdelslager samt en välutrustad serviceverkstad.

Bergholm

Gesällgatan 6, 681 42 Kristinehamn
Tel: 0550-380 80

 

Erikssons Husvagnar i Stenstorp utanför Skövde har sålt husvagnar och husbilar till campingglada skaraborgare ända sedan 1965. I Kristinehamn finns en försäljningsanläggning för KABE, Adria och Sun Living, en butik för tillbehör och en auktoriserad verkstad.

Lokalerna är totalrenoverade och den 2000 kvadratmeter stora utställningshallen har fått en ny och välkomnande entré. Förutom alla de nya modellerna från KABE och Adria erbjuder vi också ett stort antal begagnade husvagnar och husbilar.

Erikssons Husvagnar

Bodalsvägen 2, Kristinehamn
Tel: 0550-740770

 

Våren 2019 lanserade Bergholm uthyrningskonceptet Rent and Travel i Sverige. Med upphämtningsställen i bland annat Kristinehamn, Stockholm, Örebro och Skåne har antalet uthyrningsstationer expanderat och finns nu representerade på 8 orter i Sverige. Med Rent and Travel får kunderna alla fördelar som följer med en husbilssemester – friheten, tillgängligheten och tryggheten.

Rent and travel

Tel: 0550-341 90